O nas

Pozdravljeni v trgovini Nioba, v kateri boste našli preverjeno kakovostne izdelke za nego in dobrobit vaših kužkov. Z veseljem vam pomagam tudi z nasveti in odgovori na vaša vprašanja.

Živali vseh oblik, barv in velikosti so moja velika ljubezen že vse od otroških let naprej. Ni čudnega torej, da se z njimi ukvarjam tudi poklicno; deset let z dresuro konj, od leta 2011 pa v okviru pasjega salona Nioba, poimenovanega po moji zvesti maltežanki, skrbim za nego in dobro počutje kužkov. Vsak lastnik svojemu kosmatincu privošči le najboljše, zato pogostokrat odgovarjam na vprašanja, katerim izdelkom zaupati, kje jih kupiti in kako izbrati nekaj, kar bo primerno za določeno pasmo. In verjemite, če bi lahko, bi vam vaši pasji prijatelji z veseljem povedali, da ni prav nič prijetno, ko slab opasač povzroča bolečine, šampon iz nekakovostnih sestavin draži kožo, težko pričakovana igrača pa je dan po nakupu primerna samo še za smeti.

Pasjih izdelkov je na trgu namreč veliko, a je njihova kakovost pogosto vprašljiva. Tudi sama sem bila nad obstoječo ponudbo pogostokrat razočarana, kar pa me je vodilo v prepričanje, da lahko ponudim več in bolje.
Vsi izdelki, ki jih najdete v spletni trgovini Nioba, so sestavljeni iz najboljših materialov in sestavin, večkrat preverjeni, poleg tega pa še odobreni s strani Niobe in njenih kosmatih prijateljev.
Zagotavljam ustreznost in kakovost, pri kateri tudi sama nikoli ne delam kompromisov!

Vprašanja?
Čim več in na plano z njimi! Moje delo je transparentno in iskreno. Vesela bom, če vam lahko ponudim brezplačen nasvet, hvaležna bom tudi vseh predlogov. Vedno dobrodošle so tudi slike vaših zadovoljnih štirinožcev. Še posebej, če bodo k njihovi sreči nekaj prispevali tudi izdelki trgovine Nioba!

Kaj boste vedno dobili v
trgovini Nioba:

  • Kakovost
  • Iskrenost
  • Skrb za zdravje kužkov